Deze pagina maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteer cookies

Ondersteuning

Waar vele anderen stoppen gaat Cool & Energy Consult verder! Eenmaal het project van start gaat wenst u misschien verdere ondersteuning?

Opvolging

Wij helpen u bij het opmaken van een uitvoeringsdossier, het maken van uitvoeringsplannen (2D en 3D), het uitzetten van de mijlpalen, het classificeren volgens de PED, noem maar op. U wenst dat ook wij de werken opvolgen? Geen probleem. Onze jarenlange ervaring geeft u garantie op een goede en efficiënte opvolging van uw project en van de onderaannemers. Via een degelijke rapportage blijft u concreet op de hoogte en kan u de nodige beslissingen, degelijk uitgewerkt, nemen.


Hulp bij opstart

Onze theoretische kennis toetsen we graag aan de praktijk. Onze eigen groei is mede verwezenlijkt doordat we ook deze fase van projecten steeds doorlopen hebben.  Stabiliteit van een regeling, hydraulisch evenwicht, optimalisatie (zowel energetisch als economisch), warmterecuperatie, ..., het is ons niet vreemd. Samen sturen we naar de juiste richting!

Troubleshooting

Aanslepende ongemakken, moeilijkheden om een systeem stabiel te krijgen, een onafhankelijke kijk op een probleem, helikoptervieuw,..., onze praktische ervaring kan hierbij helpen. 

Cool & Energy Consult beschikt over de nodige meetapparatuur zoals een energiemeter, thermograaf, datalogger…


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!