Deze pagina maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteer cookies

Projecten

Van concept, uitvoering tot onderhoudsplan, van kleine tot grote installaties, Cool & Energy Consult ondersteunt in elke fase. 

U kan beroep doen op onze diensten zowel apart, in combinatie als over de ganse lijn!

Ontwerp / Concept

Ondersteuning in het opmaken van principeschema's, hydraulische schema's, P&ID's, combinatiemogelijkheden, noem maar op. Dit zowel op maat van U als van bvb uw klant.  Met deze basis kan u uw eigen engineering uitvoeren.

Engineering

Na het opstellen van deze schema's kunnen wij voor u een selectie en detailberekening maken van de benodigde onderdelen, in functie van uw behoeften en kennis. Dit kan zowel nuttig zijn in prè-offerte als in offerte stadium, evenals na de verkoop en uitvoering. Naast onze koeltechnische kennis beschikken we over de kennis van bedrijfsprocessen en specifieke producten, wat uw project meerwaarde biedt.  Het maken van uitvoeringsplannen, zowel eenvoudig als zeer precies (2D en 3D) behoort tot onze kennis. Hierdoor kan u zeer efficiënt uw project starten . Een goede voorbereiding is bepalend voor een correcte, aangename maar vooral rendabele uitvoering!  De keuze van de sturing (standaard op de markt of PLC) kan ook door ons begeleid worden.

Ontwikkeling

U wenst met een eigen concept of ontwikkeling op de markt te komen, wij ondersteunen u waar nodig. Wat is er reeds op de markt, welke mogelijkheden zijn er, wat laten de wetgeving en richtlijnen toe, welke subsidiëringen en premies zouden er mogelijk zijn,...?  Wij zoeken het samen uit!

Wenst u technieken te combineren, Cool & Energy Consult werkt er graag aan mee!


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!