Deze pagina maakt gebruik van cookies.Meer wetenAccepteer cookies

Cool & Energy Consult verzorgt de technische coördinatie van uw project!

Geplaatst op 30/11/2016

Een grote aanpassing, een verbouwing, een nieuwbouw , er komt heel wat bij kijken. Naast het bouwtechnische zijn er vaak heel wat technieken zoals koeling, verwarming, perslucht, stoom, reiniging, dampkappen, productiemachines, noem maar op, die geïmplementeerd dienen te worden.  Het vraagt heel wat kennis en tijd om al deze technieken op elkaar af te stemmen, evenals heel wat druk om alles binnen een vooropgestelde timing uit te voeren. 

Indien er geen kennis in huis is betreffende al deze speciale technieken doet men best beroep op een studiebureau.  Studiebureaus kunnen uitgebreide lastenboeken schrijven met gedetailleerde informatie van de gewenste te plaatsen technieken.  Ook Cool & Energy Consult levert regelmatig werk voor verschillende gerenommeerde studiebureaus.

Er zijn echter heel wat ondernemers die zelf heel wat kennis in huis hebben betreffende technieken en niet kiezen voor het werken met een studiebureau.  Ook hier komt Cool & Energy Consult van pas!

Cool & Energy Consult verzorgt, in samenwerking met de architect, enkel het lastenboek / technische omschrijving  betreffende de koelinstallatie. Alle andere technieken coördineren we graag mee.  Dit wil zeggen dat Cool & Energy Consult enkel informatief meewerkt bij de bepaling van de aannemers / installateurs (ondersteunende rol) doch ervoor zorgt dat alle technieken gecoördineerd worden plus ervoor zorgt dat alle thermische stromen optimaal in elkaar passen!  Vaak worden al deze technieken als apart geheel beschouwd en wordt er weinig aandacht geschonken aan al deze aparte verbruiken, zowel elektrisch als thermisch

EPB, warmterecuperatie voor stoom, reiniging, vaatwassers,…, noem maar op.  Alles is en wordt steeds belangrijker.

Verder zorgt Cool & Energy Consult voor de mogelijke premies en wordt er op het einde van de werken een oplevering voorzien met de verschillende aannemers.  Uw garantie op goed en afgewerkt werk!

Meer informatie?  Contacteer ons alvast!

Tot binnenkort.


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!